Горещо и в събота, в неделя захлаждане 

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Максималните температури в събота, 30 юли ще са между 33° и 38°, в София - около 32°.

Ще бъде слънчево. Около и след обяд над западната половина от страната ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места ще има валежи, придружени от гръмотевици. Ще има условия и за градушки. Ще духа слаб, в източната част от страната - умерен източен вятър. 

По Черноморието ще бъде слънчево. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са между 28° и 30°. Температурата на морската вода е 24°-25°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

В планините ще бъде предимно слънчево, но в  масивите от западната половина на страната ще временно интензивни валежи и гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от изток-югоизток, по билата на Рила и Пирин след обяд -  от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 26°, на 2000 метра - около 19°.

През нощта валежите ще обхванат и Централна България. В неделя облачността ще е променлива, на места ще превали и прегърми, по-интензивно в Североизточна България, в планините и планинските райони. Вятърът ще се  усили, а температурите ще се понижават. 
През първите дни на август ще бъде хладно за периода. Ще преобладава слънчево време, но около и след обяд на отделни места са възможни валежи. 

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад